Werkwijze & Tarieven

Aanmelding

Je kunt je aanmelden via de website of even telefonisch contact met mij opnemen. We maken dan afspraken over datum, tijd en locatie voor het 1e intakegesprek.

Intake
In het eerste gesprek brengen we in kaart wat jouw achtergrond is, wat je hulpvraag is en wat je uiteindelijke doel is. Soms kost het wat tijd om helder te krijgen wat dit precies is. Misschien wil je het doel later nog bijstellen. Uiteraard is dat geen enkel probleem.
Aan het eind van dit gesprek bespreken we of ik je inderdaad kan helpen, op welke wijze en wat het te verwachten aantal sessies is.  Dit kan variëren tussen drie en twaalf bijeenkomsten, afhankelijk van je vraag.

 

Bij een coachvraag zal ik je na dit intakegesprek een digitale vragenlijst toesturenDoor mijn lidmaatschap bij de NOBCO (https://www.nobco.nl) is het mogelijk gebruik te maken van De Coach Monitor (https://www.coachingmonitor.nl) een evaluatie-instrument voor coachtrajecten. Hierdoor krijgen ik beter in beeld wat jouw doelen zijn en hoeveel vertrouwen je erin hebt dat je je doel kan bereiken.

 

Vervolg sessies.
Per keer werken we aan je hulpvraag en geef ik een opdracht mee voor thuis of op het werk. Meestal plannen we één keer per twee of drie weken een bijeenkomst. Na elke sessie evalueren hoe we het gesprek hebben ervaren en of een vervolgafspraak zinvol is.

 

Eindevaluatie.

We bespreken hoe je de komende periode verder gaat en of er nog een nazorg afspraak wil, bijvoorbeeld na 6 of 12 weken.

Afhankelijk van jouw vraag, is het mogelijk een eindverslag te krijgen (bijvoorbeeld voor je werkgever) of een kort verslag voor jezelf aan de hand van een vragenlijst die je invult.

 

Tarieven: (inclusief BTW)

Intake: € 95,- (75 minuten).

Sessie: 80,- per sessie (60 minuten; inclusief voorbereiding, rapportage, versturen en indien van toepassing verwerken vragenlijsten).

5 sessies voor € 370,-
8 sessies voor € 600,-

Verslag voor werkgever: € 150,-

 

Gesprekken aan huis zijn mogelijk.

Reiskostenvergoeding 0,25 p/km.  Vergoeding reistijd afhankelijk van de locatie.

Online-coaching is mogelijk.

Afspraken overdag én in de avonduren mogelijk.

 

Wandelcoaching.

Sommige mensen vinden het niet fijn om binnenshuis een gesprek te voeren. Het kan extra spanning opleveren, je voelt je misschien minder vrij om te uiten wat je voelt en denkt. Dan is wandelcoaching ideaal voor jou.

Reductie van kosten.
Mogelijk kun je je kosten reduceren door te vragen of je werkgever mee wil betalen als je werk- of studie gerelateerde stressklachten hebt. Vaak is dit mogelijk via een persoonlijk ontwikkelingsbudget. Een werkgever is vaak bereid in jou als werknemer te investeren, om uitval te voorkomen. 

Wanneer coaching gericht is op je (toekomstig) beroep, onderdeel uitmaakt van een leertraject of als ondernemer zijn er soms ook mogelijkheden en zijn de kosten soms aftrekbaar. Check de voorwaarden op de site van de belastingdienst of vraag het na bij je belastingadviseur.